пʼятницю, 17 березня 2017 р.

На виконання спільного наказу Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій України у Запорізькій області, Запорізької обласної організації товариства Червоного Хреста, Добровільного пожежного товариства України у Запорізькій області від 02.11.2016 р. № 352/0807/14/5/о/д та з метою запобігання виникнення надзвичайних подій, учасниками яких є діти та підлітки, протягом листопада – грудня 2016 року проведено Місячник безпеки життєдіяльності.
Учні ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище», вже традиційно приймали участь у цьому заході. Були проведені конкурси плакатів, літературних творів, мультимедійних презентацій, виробів з прикладного матеріалу на різну тематику пов’язану з безпекою життєдіяльності учасників навчально-виховного процесу
На обласний конкурс було представлені понад чотириста тридцять робіт у різних номінаціях. Більшість наданих робіт визначені, як творчі та оригінальні.
І ось нарешті, переможці визначенні! І наші учні не підвили!
У номінації «Навчальний мультимедійний посібник на тему: «Здоровий спосіб життя» перемогла учениця групи № 18 Козицька Аліна – І місце.
У номінації «Навчальний мультимедійний посібник на тему: «Пожежа лихо для всіх»» нагороду отримали учениці групи № 07 Чала Альона і Хупавка Юлія – І місце; та учениця групи № 18 Словородко Юлія – ІІІ місце.
Окремо була визначена колективна відеоробота гуртка «Інформаційних технологій», керівник викладач Войтюк Тетяна Миколаївна.
Переможці були нагороджені Почесними грамотами та цінними подарунками. Вітаємо переможців!
І наприкінці, хочеться відзначити, що наші учні здобули нові знання та навички безпеки життєдіяльності. А найголовніше – розуміння необхідності вести здоровий спосіб життя, відповідально ставитися до власного фізичного та психічного здоров’я.

 
Викладач спецдисциплін Войтюк Тетяна Миколаївна

Немає коментарів:

Дописати коментар