четвер, 8 грудня 2016 р.

      Підсумки Місячника безпеки в ДНЗ «ЗВПУ».

На виконання спільного наказу ГУ ДСНС України у Запорізький області, Департаменту освіти і науки Запорізької ОДА, Запорізької обласної організації Товариства Червоного Хреста, Добровільного пожежного товариства України в Запорізькій області від 02 листопада 2016 р. № 352/0807/14/5 о/д «Про проведення Місячника безпеки в дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних та вищих навчальних закладах області в 2016 році», в ДНЗ Запорізьке вище професійне училище» було заплановано та проведено ряд заходів в рамках Місячника безпеки, який відбувся у період з 11.11.2016 р. по 28.11.2016 р. Наказом по училищу від 09.11.2016 № 261 затверджено план проведення Місячника безпеки, призначено конкурсну комісію та відповідальні за проведення заходів. Під час проведення Місячника безпеки відбулися:
1. Конкурс плакатів, буклетів.
1.1 Конкурс плакатів. Переможці: Роженко Ірина, група 14, з плакатом «Обери життя», керівник – Бідна В.В.;  Іванова Олександра, група 15, з плакатом «Поки ми вживаємо їх – вони вживають нас», керівник Кібальник Ю.О.;  Цибульська Вікторія, група 10, з плакатом «Не торкайся оголених дротів», керівник Прокоф’єв Є.О.
1.2 Конкурс тематичних буклетів, пам’яток (запроваджено з урахуванням вікових особливостей, замість конкурсу малюнків). Переможці: Козлова Ольга, група 07, буклет «Вибухонебезпечні предмети», Тимохина Мар’яна,  група 08 пам’ятка «Правила поведінки на льоду»;  Панкова Аліна, група 09 буклет «Правила поведінки при пожежі»; Хлепітько Анна, група 09, буклет «Основні поняття про БЖД»; Яворська Анастасія, група 09, з буклетом «Діти і побутовий травматизм»; Хупавка Юлія, група 07, з буклетом «Основні правила поведінки на дорозі та у транспорті»; Пєхова Анастасія, група 08, з пам’яткою «Пам’ятка з БЖД»; Бугайова Єлизавета, група 07, з пам’яткою «Пам’ятка юного пішохода»; Чала Альона, група 07, з буклетом «Профилактика наркомании»; Гільов Олег, група 08, з буклетом «Правила дорожнього руху для велосипедистів», керівник – викладач Стрілець Н.В.
2. Творчий конкурс «Сам собі рятівник».
2.1. Конкурс навчальних мультимедійних посібників. Переможці:
-                      у категорії «Пожежа – лихо для всіх» Чала Альона, Хупавка Юля група 07, керівник Войтюк Т.М.
-                      у категорії «Здоровий спосіб життя» - Козицька Аліна група 18, керівник Войтюк Т.М.
2.2. Вироби з прикладного матеріалу. Проведено огляд-презентацію «Народний оберіг». Організатор – соціальний педагог Сєргєєва О.А.
3. Зустріч з соціальним педагогом підліткового наркологічного  кабінету  Гриндюк Мариною Володимирівною, організована викладачем Єрьоменко О.М.
4. Зустріч  учнів училища з головним спеціалістом ГУДПССУ Палій Тетяною Миколаївною, організована викладачем Єрьоменко О.М.
5. Зустріч зі страховим експертом з охорони праці відділення ВД ФСНВ в м. Запоріжжі Чайковським С.В., організована викладачем Єрьоменко О.М.
6. Конкурс-інструктаж на знання правил дорожнього руху,  надання першої медичної допомоги  організована медичною сестрою Матвієнко В.І., заступником директора з НВР Хімченко Н.Ю.
7. Профілактична бесіда-інструктаж з питань БЖД на загальноучилищній лінійці, проведена методистом Кулинич О.А. 15.11.2015 р.
8. Захід у гуртожитку під назвою «Бережи себе!», проведений викладачами спецдисциплін Стрілець Н. В. та Бочаровою Т. П.
9. Відпрацювання евакуації учнів під час пожежної тривоги.

Методист  Кулинич О.А.
  

      







Немає коментарів:

Дописати коментар